Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πατέρας επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στον γιο του



Δύο αλλεπάλληλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στον Βόλο σε διάστημα λίγων ωρών.

 

Στην πρώτη περίπτωση, όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ένας 48χρονος πατέρας επιτέθηκε στον 17χρονο γιο του με κουζινομάχαιρο μετά από οικογενειακό καυγά για ασήμαντη αφορμή, προκαλώντας του τραύμα στην παλάμη του αριστερού του χεριού. Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο του Βόλου.

Ο νεαρός με τη συνδρομή της μητέρας του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενος, ενώ ο πατέρας τράπηκε σε φυγή. Συνελήφθη χθες, όταν πήγε στο Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του γιου του. Είχε προηγηθεί η κατάθεση μήνυσης από τη σύζυγό του και τον 17χρονο.

Δάγκωσε τη σύζυγό του

Το δεύτερο συμβάν εξελίχτηκε σε οικισμό του Βόλου, με δράστη έναν 74χρονο ο οποίος μετά από έντονο καυγά με την 69χρονη σύζυγό του, της επιτέθηκε και αφού πρώτα τη δάγκωσε στον ώμο μετά την κλώτσησε και στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε έντονο φραστικό επεισόδιο μέσα στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα ο 74χρονος εκτός εαυτού να επιτεθεί στη σύζυγό του. Ο 41χρονος γιος τους που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε το «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των γονιών του, φέρεται να μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του και γρονθοκόπησε τον πατέρα του. Η συνέχεια δόθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες ο 74χρονος άνδρας και η σύζυγός του. Ο 74χρονος αλλά και ο γιος του συνελήφθησαν για ενδοοικογενειακή βία.