Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πάσχα γεμάτο θλίψη για τους γονείς του 21χρονου Νίνο - Έφυγε από ανακοπή καρδιάς



Σε απόγνωση και βαθιά θλίψη έπεσε η οικογένεια του 21χρονου αθλητή του Τενις μόλις λίγες ημέρες πριν απο την Ανάσταση.

Αυτή την χρονιά για την οικογένεια Ηλία δεν ήρθε η ανάσταση στη ψυχή τους αφού έφυγε ότι πιο πολύτιμο είχαν. Ο γιος τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Famagusta Tennis Club ο Κωνσταντίνος Ηλία ή αλλιώς Νίνο όπως τον φώναζαν οι οικείοι του έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 12 Απριλίου. Αιτία θανάτου; Ανακοπή καρδιάς. Έπεσε από ύψος 4 μέτρων, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τελικά δεν άντεξε και έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

 

 

Λόγω Πάσχα η νεκρώσιμη ακολουθία του Κύπριου αθλητή θα γίνει την Τρίτη 18 Απριλίου στις 13:00 από την εκκλησία Κοσμά Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα της Λεμεσού. Διαβάστε αυτολεξεί την ανακοίνωση. Με βαθιά θλίψη, ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου ανακοινώνει το θάνατο του πρωταθλητή και προπονητή του Κωνσταντίνου Ηλία (Νίνος) ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 σε ηλικία 21 ετών.

Η κηδεία του πολυαγαπημένου και αξέχαστου αθλητή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00 από την εκκλησία Κοσμά Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα όπου και θα ακολουθήσει η ταφή. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια μεταξύ των ωρών 12.00-13.00 πριν την Εξόδιο Ακολουθία. Παράκληση της οικογένειας όπως όλοι φέρουν λευκή μπλούζα. Εις ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, αποφάσισε όπως: Μετά τη ταφή, φιλοξενήσει όλους τους γνωστούς και φίλους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου.

Τα έξοδα της κηδείας αναληφθούν από τον Όμιλο. Οι σημαίες του Ομίλου κυματίζουν μεσίστιες για 40 μέρες. Ως επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, θα γίνονται δεκτές εισφορές για τη δημιουργία ειδικού ταμείου για ανάπτυξη και προώθηση νεαρών ταλέντων του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου. Από το Διοικητικό Συμβούλιο Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου.