Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

τενις



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αμφίβολος για το τουρνουά του μονού ο Ναδάλ

Ο σταρ του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ πιθανότατα θα συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στο διπλό του Ολυμπιακού Τουρνουά στο τένις, όπου θα έχει παρτενέρ τον εντυπωσιακό Κάρλο Αλκαράθ.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κόντρα στην Κόβινιτς η πρεμιέρα της Σακκάρη

Το Σάββατο ξεκινάει στο Roland Garros το Ολυμπιακό τουρνουά τένις, με τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζεται απέναντι σσημαιοφόρο του Μαυροβονίου, Ντάνκα Κόβινιτς (Νο558), στο πλαίσιο του 1ου γύρου.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «αδειάζει» τη μητέρα του: Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου

Δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα του «Πρωινού» έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Ο έλληνας τενίστας απάντησε στα πρόσφατα σχόλια της μητέρας του που αφορούσαν τη σύντροφό του.



Μητέρα Τσιτσιπά για τη σχέση του με την Μπαντόσα: Μόνο ο χρόνος θα δείξει πόσο δυνατή είναι

Για τη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε η μητέρα του έλληνα πρωταθλητή, Τζούλια στην εκπομπη «Το Πρωινό». Η Ρωσίδα πρώην τενίστρια αφού περιέγραψε τον γιο της απρόβλεπτο σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, τον χαρακτήρισε καλό μαθητή που μαθαίνει γρήγορα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις.



Ρότζερ Φέντερερ: Έχασε από 8χρονο κοριτσάκι σε αγώνα πινγκ πονγκ

Ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ «βρήκε το δάσκαλό του» από μία 8χρονη Κινεζούλα η οποία τον νίκησε στο πινγκ πονγκ. 

 

Ο Φέντερερ έπαιξε ένα σετ των 11 πόντων με μία 8χρονη από τη Κίνα κι έχασε. Στην αρχή ήταν χαλαρός, αλλά όταν είδε ότι η αντίπαλος του είναι καλή, άρχισε να παίζει πιο σοβαρά.



Tσιτσιπάς: Είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό – Θέλω να συνεισφέρω

Στο παιχνίδι με τον Σαφιούλιν στο Ακαπούλκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκέντρωσε τα πρώτα χιλιάδες ευρώ που θα πάνε στους πληγέντες από τον φονικό τυφώνα Otis που έπληξε την περιοχή το 2023.