Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πανικός για τον Κεμάλ του Kara Sevda που έφτασε στην Ελλάδα



Οι θαυμάστριες του  Μπουράκ Οζτσιβίτ  έδειξαν με το παραπάνω την αγάπη τους στο γόη ηθοποιό που έφτασε στην Ελλάδα  το πρωί τις Πέμπτη. Στριγλιές , κλάματα, σπρωξίματα για μια φωτό για ένα βλέμμα.

Οι  εκδηλώσεις λατρείας ήταν εκπληκτικές με εκατοντάδες θαυμάστριές του να τον περιμένουν καρτερικά για ένα άγγιγμα και ένα αυτόγραφο.

Ο ηθοποιός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι fans του που δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή του στην Αθήνα.

Ο 32χρονος πρωταγωνιστής του «Κara Sevda», έφτασε την χώρα μας με αφορμή το Turkish Film Days, που θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Εκεί  έγινε  η πρεμιέρα της ταινίας «My Brother», στην οποία κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τηλεοπτικός «Κεμάλ» άδραξε την ευκαιρία και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, ενώ δεν παρέλειψε να αναρτήσει και φωτογραφίες του στο Instagram.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι followers του έκαναν like και  του έστελναν μηνύματα αγάπης!

Λίγες ώρες αργότερα, οι θαυμάστριες του  συγκεντρώθηκαν  έξω από το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», προκειμένου να καταφέρουν  να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Μπουράκ Οζτσιβίτ, αλλά και να τραβήξουν βίντεο.