Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

κεμαλ



Προκαλεί ο Ιβανόφ: «Ο Κεμάλ είναι Μακεδόνας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη»

Σύμφωνα με το πρακτορείο IBNA ο πρόεδρος της χώρας τίμησε τον πρόεδρο της τουρκικής εταιρείας TAV, Sadi Sener, με το μετάλλιο του κράτους.



Η πραγματική ιστορία του «Κεμάλ»

«Καληνύχτα, Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα». Ένα τραγούδι με μία σατανική διαχρονικότητα, ο «Κεμάλ», γράφτηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι κατά την παραμονή του στην Αμερική στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.



Σήριαλ ανθελληνικής προπαγάνδας της Τουρκίας με Κέβιν Κόστνερ και Τζορτζ Κλούνεϊ

“Selanik 1920 destani” (Θρύλος της Θεσσαλονίκης 1920) λέγεται το σήριαλ υπερπαραγωγή ανθελληνικής προπαγάνδας ετοιμάζουν οι Τούρκοι. 



Μπουτάρης: «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ ήταν φονιάς ή όχι... Οι Τούρκοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Θεσσαλονίκη»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Χουριέτ παραχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή επίσκεψή του στην Άγκυρα για συνομιλίες σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης, η οποία αναμένεται να εγκαινιαστεί στις αρχές του 2017.



Πανικός για τον Κεμάλ του Kara Sevda που έφτασε στην Ελλάδα

Οι θαυμάστριες του  Μπουράκ Οζτσιβίτ  έδειξαν με το παραπάνω την αγάπη τους στο γόη ηθοποιό που έφτασε στην Ελλάδα  το πρωί τις Πέμπτη. Στριγλιές , κλάματα, σπρωξίματα για μια φωτό για ένα βλέμμα.