Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΟΝΝΕΔ κατά Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν πάρει διαζύγιο με τη νομιμότητα



Επίθεση στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την απαίτησή της να παραιτηθεί ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης, επειδή κάλεσε την Αστυνομία εντός του Ιδρύματος.

«Για άλλη μια φορά οι νεολαίοι του Αλέξη Τσίπρα δεν έχασαν ευκαιρία να μας θυμίσουν πως ο πολιτικός τους χώρος έχει πάρει διαζύγιο με τη νομιμότητα.

Ζητούν την παραίτηση του πρύτανη του ΠΑΜΑΚ επειδή έπραξε το αυτονόητο, εφάρμοσε το νόμο και δεν χάιδεψε τα αυτιά των εγκληματιών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΟΝΝΕΔ σημειώνει ότι «κάθε ημέρα, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε πως η χώρα μας κυβερνάται από μια παρέα, που το μόνο που επιθυμεί είναι να επικρατήσει το μπάχαλο παντού, πιστή στις "ιδέες" που υπηρετεί εδώ και χρόνια».
 

Ακόμη, συμπληρώνει ότι «η χώρα δεν διοικείται ούτε με τα απωθημένα, ούτε με τις ιδεοληψίες του καθενός, αλλά μόνο με την εφαρμογή του νόμου».

«Δυστυχώς για αυτούς το άσυλο ανομίας αποτελεί παρελθόν, όπως σύντομα παρελθόν θα αποτελούν και οι ίδιοι μαζί με τις πρακτικές τους», καταλήγει.