Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΟΝΝΕΔ



Πότε θα γίνει το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Εχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό, αλλά, όπως πληροφορούμαστε, έχει πλέον «κλειδώσει».

Το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνεδριακό χώρο της Ανατολικής Αττικής.



Πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "Δεν είσαι μόνος" πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ εθελοντική αιμοδοσία.

Δεκάδες νέοι αφιέρωσαν 15' από το χρόνο τους δίνοντας αίμα για να σώσουν τη ζωή κάποιου πολίτη που το έχει ανάγκη.

Η δράση συνεχίστηκε και σε όλη την επαρχία.



Γέμισε ο Πειραιάς αφίσες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αφισοκόλληση έκαναν το βράδυ στους δρόμους του Πειραιά παλιοί Οννεδίτες με αφίσες του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.



Την Πέμπτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νεολαία

Μεγάλη εκδήλωση για τη νεολαία διοργανώνεται την ερχόμενη Πέμπτη με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει σε νέους και νέους της Νέας Δημοκρατίας, ενώ θα είναι η πρώτη του μεγάλη ομιλία μετά το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.



ΟΝΝΕΔ κατά Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν πάρει διαζύγιο με τη νομιμότητα

Επίθεση στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την απαίτησή της να παραιτηθεί ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης, επειδή κάλεσε την Αστυνομία εντός του Ιδρύματος.

«Για άλλη μια φορά οι νεολαίοι του Αλέξη Τσίπρα δεν έχασαν ευκαιρία να μας θυμίσουν πως ο πολιτικός τους χώρος έχει πάρει διαζύγιο με τη νομιμότητα.



Στο πειθαρχικό ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, ο οποίος επιτέθηκε μέσω facebook στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου με σεξιστικές εκφράσεις.