Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οικογενειακό μυστικό πίσω από την αυτοκτονία πατέρα και γιου



Σοκ προκαλεί η πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία στη Σπάρτη, αφού μόλις πέντε μέρες μετά την αυτοκτονία 71χρονου επιχειρηματία, τέλος στη ζωή του έβαλε και ο 42χρονος γιος του. 

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρέθηκε νεκρός ο 71χρονος, που ήταν πολύ γνωστός επιχειρηματίας -βιοτέχνης επίπλων. Είχε δώσει τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα.

Ο άνδρας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του σε σημείωμα που βρέθηκε κοντά του.

Η αυτοκτονία του πατέρα, όμως, σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή και του γιου.

Ετσι, σήμερα,σύμφωνα με το Protothema.gr, στο χωριό της οικογένειας, την Πολοβίτσα Λακωνίας, εκεί που είχε ταφεί ο πατέρας, ο γιος απαγχονίσθηκε.

Αφησε και εκείνος σημείωμα για την πράξη, το περιεχόμενο της οποίας, επίσης δεν έχει γίνει γνωστό. 

Μετά την πρώτη αυτοχειρία, η τοπική κοινωνία άρχισε να κάνει εικασίες περί τα οικονομικά του επιχειρηματία φτάνοντας να μιλούν για χρέη. 

sparti01

Στην συνέχεια όμως, διέρρευσε από την αστυνομία της Σπάρτης, πως πάνω στον 70χρονο αυτόχειρα βρέθηκε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του και αναφερόταν και στον 42χρονο γιο του, κάνοντας σαφές ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας ήταν καθαρά οικογενειακοί και όχι οικονομικοί.

Κανένας από τον στενό κύκλο της γνωστής στην κοινωνία της Σπάρτης οικογενείας, δεν θέλησε να εξηγήσει τι συμβαίνει και τι ένοχα μυστικά μπορεί να κρύβουν.

Ο 42χρονος γιος, πατέρας τεσσάρων ανηλίκων παιδιών και επίσης επιχειρηματίας στον χώρο του επίπλου, μετά την κηδεία του πατέρα του είχε εξαφανιστεί από γνωστούς και φίλους και σήμερα βρέθηκε κρεμασμένος στο χωριό Πολοβίτσα ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας και τόπο που κήδεψε τον πατέρα του. Και εκείνος άφησε πίσω του σημείωμα που «εξηγούσε» την πράξη του. 
Η αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία που δεν κατάφερε να αποτρέψει παρά την «προειδοποίηση» από το πρώτο σημείωμα, εκείνο που είχε αφήσει ο 71χρονος επιχειρηματίας.