Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο γολγοθάς της οικογένειας 41χρονης για μεταφορά σορού στη Ζάκυνθο



Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου τις εξελίξεις μετά το περιστατικό του τραγικού θανάτου της 41χρονης.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου είχε μεταφερθεί από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του νησιού, μετά από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε έπειτα από χειρουργείο ρουτίνας.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, και μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, που έφυγε από τη ζωή, έχοντας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προσβληθεί από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, στο νοσοκομείου Ζακύνθου, εκτός από την βαθιά οδύνη και τον πόνο τους, έχουν να διαχειριστούν και τα διαδικαστικά που αφορούν στην μεταφορά της σορού της, στο νησί προκειμένου να γίνει η κηδεία

Η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ, που κρατά δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Ζακύνθου και Κυλλήνης, καθιστά απαγορευτική την μεταφορά της άτυχης μητέρας στη Ζάκυνθο.

Τις τελευταίες ώρες οι συγγενείς της έχουν επιδοθεί σε αναζήτηση μέσου, ώστε η σορός της να φτάσει στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έχουν γίνει ενέργειες προκειμένου να ναυλωθεί ιδιωτικό σκάφος.

Σήμερα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όσο και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, θα βρεθεί κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για την διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στο τραγικό θάνατο της 41χρονης.