Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ατυχη



Καλό ταξίδι μανούλα... Ράγισαν καρδιές τα παιδιά της άτυχης Βασιλικής

Με… κλάματα, μεγάλο πόνο και πολλά «γιατί» συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Βάσω Παραστατίδου, την άτυχη λογίστρια που έχασε την ζωή της άδικά, όταν σημειώθηκε έκρηξη στο μαγαζί που εργαζόταν στην πλατεία Βικτωρίας την περασμένη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.



Ο γολγοθάς της οικογένειας 41χρονης για μεταφορά σορού στη Ζάκυνθο

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου τις εξελίξεις μετά το περιστατικό του τραγικού θανάτου της 41χρονης.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου είχε μεταφερθεί από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του νησιού, μετά από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε έπειτα από χειρουργείο ρουτίνας.



Προγραμμάτιζε να επιστρέψει φέτος στο Περού. Τώρα πια δεν μπορεί...

Η 37χρονη Adelma Tapia Ruiz από το Περού, μητέρα τρίχρονων διδύμων, είναι το πρώτο θύμα της επίθεσης αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών που ταυτοποιήθηκε, ανοίγοντας τον μακρύ κι επώδυνο δρόμο της αναγνώρισης των τραγικών θυμάτων από τις επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα.



Την παρέσυρε και τη εγκατέλειψε αβοήθητη στην Κόρινθο - Εκκληση από την οικογένεια (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έκκληση κάνει η οικογένεια σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε 65χρονη γυναίκα στο Χιλιομόδι.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για το αυτοκίνητο να επικοινωνήσει με το 100 και στo Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου 27410 77200.



Τι λέει το πόρισμα για το θάνατο της άτυχης μητέρας στη γέννα;

H αιμορραγική καταπληξία, ήταν η αιτία θανάτου της άτυχης 36χρονης γυναίκας από την Θεσπρωτία, η οποία πέθανε λίγα λεπτά αφότου είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.



Απίστευτα συγκινητική η τελευταία ανάρτηση της άτυχης Μαρίας (Φωτό)

Λίγο καιρό πριν το τραγικό τέλος με μία ανάρτησή της στο Facebook η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη ευχαριστούσε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Μία φωτογραφία δείχνει μία τούρτα με τον 21. Από κάτω η φοιτήτρια γράφει: