Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μεταφορα



Γουδή:Η στιγμή που η μητροκτόνος σέρνει το πτώμα της μητέρας της

Σκηνές - φρίκη από το Γουδή. Κάμερα κατέγραψε την μητροκτόνο. Η στιγμή που... έσερνε το πτώμα της της μητέρας της. Πως αντέδρασαν οι κάτοικοι που είδαν το μακάβριο θέαμα.
Σοκ και μόνο σοκ προκαλούν οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Γουδή, όπου μια 68χρονη δολοφόνησε άγρια την μητέρα της και στην συνέχεια παράτησε το πτώμα της στον δρόμο.



Η NASA ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς ανθρώπων στο διάστημα

Ο επικεφαλής της NASA Τζιμ Μπραϊντεστάιν, δήλωσε σήμερα ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις αμερικανο-ρωσικές σχέσεις στον διαστημικό τομέα, αλλά το ατύχημα που σημειώθηκε κατά την εκτόξευση του πυραύλου ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχει και άλλος εναλλακτικός τρόπος για να πηγαίνουν οι άνθρωποι στο Διάστημα.



Μετέφεραν ιστορικό χαμάμ για να κατασκευαστεί φράγμα στην Τουρκία (βίντεο)

Μόλις έξι ώρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί η μεταφορά ενός ιστορικού χαμάμ στην επαρχία Μπατμάν της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Οι Αρχές αποφάσισαν τη διάσωση του ιστορικού αυτού κτιρίου, επειδή κινδύνευε να βρεθεί κάτω από το νερό, καθώς στην περιοχή κατασκευάζεται ένα φράγμα, το τέταρτο μεγαλύτερο της χώρας.



Elton John: Τον μετέφεραν οι σωματοφύλακες στα χέρια για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του!

Κρουαζιέρα στην Ιταλία κάνει ο Elton John όπου απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές με τον σύζυγό του David Furnish και τα δύο τους παιδιά. 



Απόφαση του Αρείου Πάγου φέρνει τα πάνω κάτω στις καλοκαιρινές άδειες των εργαζομένων

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά της θερινής άδειας ούτε με συμφωνία μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη σύμφωνα με απόφαση του Εργατικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.



Αρειος Πάγος: Απαγορεύεται η συμφωνία εργοδοτών-εργαζομένων για "μεταφορά" της καλοκαιρινής άδειας

Τέλος βάζει ο Άρειος Πάγος στις  συμφωνίες μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών για την μεταφορά της θερινής άδειας των πρώτων, και εάν υπάρχει τέτοια συμφωνία αυτή δεν έχει ισχύ.