Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σορος



Ο γιος του Τ.Σόρος μας εγκαλεί για τον φράχτη στον Έβρο - Θέλει να μην υπάρχει εμπόδιο για τους μετανάστες

Παραινέσεις προς τη χώρα μας να βοηθήσει τους μετανάστες, αντί να υψώνει τοίχους, έκανε μέσω Twitter ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του γνωστού κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, που εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβάλει στα Βαλκάνια μια δικαιωματιστική ατζέντα, στην οποία οι μετανάστες έχουν ξεχωριστό ρόλο.



Μυστήριο στην Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε σορός ατόμου σε καμένο αυτοκίνητο

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν άνδρες της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη, που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε όχημα.

 

Συγκεκριμένα ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στο χωριό Γέφυρα, του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.



Ψαράδες εντόπισαν πτώμα γυναίκας στη λίμνη Κερκίνη

Στη λίμνη Κερκίνη εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας από ψαράδες, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Για την ανάσυρση της σορού επιστρατεύτηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Βρέθηκε σορός άντρα στην παραλία της Σαμοθράκης

Σορός άνδρα εντοπίστηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία της Παλαιόπολης στη Σαμοθράκη. Ο άνδρας, ύψους περίπου 1,75, ήταν ντυμένος και στην τσέπη του βρέθηκε ένα τουρκικό νόμισμα.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.



Το Ίδρυμα Σόρος προβλέπει τί θα γίνει στην Ελλάδα

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση έχει δημοσιεύσει εδώ και καιρό το Ίδρυμα Σόρος με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Οργανισµός, Open Society που ίδρυσε και χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος, έδωσε στη δηµοσιότητα την έκθεση που επί της ουσίας μιλάει για την επόμενη ημέρα από την Συμφωνία των Πρεσπών.



Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος Τζορτ Σόρος: Τι ξέρουμε και τι μάθαμε

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1930 με το πραγματικό όνομα να είναι György Schwartz ενώ μάλιστα είναι Ουγγρο-αμερικανός-εβραιος επενδυτής, επιχειρηματίας, ευεργέτης, και πολιτικός ακτιβιστής. Κέρδισε φήμη ως ο «άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας» αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ.