Σάββατο 04 Απριλίου 2020 -
Heavy rain

14 °C

Σήμερα, 4. Απριλίου 2020

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πέταξε στη Λήμνο με F-16Μήνυμα ετοιμότητας έστειλε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου στους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη Λήμνο. Ο πτέραρχος Χριστοδούλου συνοδευόμενος μόνο από τον υπασπιστή του πέταξε στη Λήμνο με ένα διθέσιο F-16 Block 52 της 337 Μοίρας.

Φτάνοντας στο νησί, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την 88η Στρατιωτική Διοίκηση (88ΣΔΙ) καθώς και την 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ) όπου τον υποδέχτηκαν οι διοικητές των μονάδων Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής και Σμήναρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής.

 

Ο πτέραρχος Χριστοδούλου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης τονίζοντας τη σημασία της αποστολής τους ως μια ισχυρή, ευέλικτη και αξιόπιστη δύναμη αποτροπής.

Στην 130 Σμηναρχία Μάχης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε με το προσωπικό των αεροσκαφών και του ελικοπτέρου επιφυλακής τονίζοντας την κρισιμότητα της αποστολής τους για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, αλλά και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

g02g03