Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

λημνος



Ρόκκος: Η θάλασσα έχει τελειώσει για μένα – Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο

Ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο του αδελφού του Νίκου, που πνίγηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2023, ενώ βρισκόταν με τη βάρκα του για ψάρεμα, λέγοντας ότι εξαιτίας αυτού σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Λήμνο.



Νεκρός άνδρας σε πηγάδι στη Λήμνο

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού ενός άνδρα στη Λήμνο, αφού βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι στην περιοχή Μούδρος.

Τα ίχνη του 50χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη όταν και οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση από πυροσβεστική υπηρεσία και πολίτες.

Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr η σορός του 50χρονου βρέθηκε μέσα στο πηγάδι, αφού οι πυροσβέστες άντλησαν τα νερά.



O Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στις πίστες για μια τελευταία παράσταση, μετά τον θάνατο του αδερφού του

Το Σάββατο (30/12) έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος. Για το γνωστό τραγουδιστή αυτή είναι μία ακόμα τραγική απώλεια σε μικρό διάστημα, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε φύγει από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στην ίδια ηλικία και ο άλλος του αδελφός, Κώστας.



Δένδιας: Πρωτοχρονιά στη Λήμνου με όσους προασπίζουν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Στη Λήμνο βρέθηκε ο Νίκος Δένδιας, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό μονάδων του ακριτικού νησιού για την Πρωτοχρονιά. «Μαζί με όσους προασπίζουν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.



Η Λήμνος υποδέχθηκε την Παναγία “Γερόντισσα” από την Ι. Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους

Η Λήμνος υποδέχθηκε αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Γερόντισσας από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους, το απόγευμα του Σαββάτου, στο λιμάνι της Μύρινας, όπου η Ιερά Εικόνα ήρθε με σκάφος του Λιμενικού και την συνοδεία αλιευτικών σκαφών.



«Καθημερινή»: Ντοκουμέντο από την πρόσκρουση με το «Kemal Reis»

Ένα ντοκουμέντο από την πρόσκρουση του «Kemal Reis» με την φρεγάτα «Λήμνος» φέρνει στο φως η εφημερίδα «Καθημερινή».

Η φωτογραφία που δημοσιεύει προέρχεται από τη δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας τύπου ΜΕΚΟ, ο κυβερνήτης της οποίας προσπάθησε να προσπεράσει και να τη φέρει σε θέση εμποδίου προς την ελληνική φρεγάτα τύπου «S».