Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τον άδικο χαμό του 24χρονου Χρήστου: Πανικοβλήθηκε, πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω



Μια ανατριχιαστική μαρτυρία φέρνει στο φως η σελίδα PaokVoice για τον τραγικό χαμό του 24χρονου Χρήστου ο οποίος σκοτώθηκε σε νερόμυλο στη Λιβαδειά.

Ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ είχε πάει στη Λιβαδειά προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, να αγωνίζεται έναντια στον Λεβαδειακό.

Επειδή αποφάσισε να ταξιδέψει τελευταία στιγμή, πήρε το τρένο καθώς δεν πρόλαβε το πούλμαν με τους υπόλοιπους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όταν έφτασε στις Πηγές Κρύας και συνάντησε τους άλλους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά είδε μπροστά του το νερόμυλο.

«Για άγνωστο λόγο έτσι από την τρέλα του», όπως λέει ο φίλος του μπήκε στο νερόμυλο και άρχισε να τρέχει. Γρήγορα όμως η ταχύτητα που ανέπτυξε ο νερόμυλος έγινε τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα. Όταν κανείς δεν κατάφερε να τον σταματήσει τότε «σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα».

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αφού τον απεγκλώβισαν άνδρες της πυροσβεστικής, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.