Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022 -

λιβαδειαΒοιωτία: Νεκρά τα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν σε βόθρο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι δυο ανήλικων παιδιών σε ένα σημείο με λιμνάζοντα νερά ή ανοιχτό βόθρο κοντά στο σημείο όπου κατοικούσαν στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο στην Αλίαρτο.

Τα δυο ξαδέλφια ηλικίας 4,5 και 3,5 χρόνων ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.H πανέμορφη Λειβαδιά

Είναι ευρέως διαδεδομένη η άποψη πως ορισμένα μέρη της Ελλάδας πολύ απλά ΔΕΝ βλέπονται και πολύ πρόσφατα ο Χρήστος ο Μπαρούνης έφαγε ένα εξώδικο στο κεφάλι αφού προηγουμένως είχε το ψυχικό σθένος να απαριθμήσει 10 από αυτά.Νεκρός βρέθηκε 61χρονος στο χωράφι του στην Λιβαδειά

Νεκρός μέσα στο χωράφι του στο οποίο είχε πάει για αγροτικές εργασίες, βρέθηκε σήμερα ένας 61χρονος αγρότης στη Λιβαδειά. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άτυχος άνδρας άργησε να επιστρέψει στο σπίτι, οι δικοί του ανησύχησαν και ενημέρωσαν την αστυνομία.Βρέθηκε ο 14χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Λιβαδειά

Η περιπέτεια του Γιάννη Π., 14 ετών, έληξε στις 07/7/2018 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Σύμφωνα με το «To Χαμόγελο του Παιδιού», το αγόρι βρέθηκε στην περιοχή της Λιβαδειάς και είναι καλά στην υγεία του.Τραγωδία στην Λιβαδειά: Το μαιευτήριο ζήτησε από τον Γ. Παπασπύρου που έχασε τη γυναίκα του να πληρώσει τα νοσήλια!

Να σταθεί ξανά στα πόδια προσπαθεί ο Γιώργος Παπασπύρου μετά τον χαμό της συζύγου του στη γέννα.Σπαραγμός στην κηδεία της 34χρονης από τη Λιβαδειά που πέθανε στη γέννα του μωρού της

Σπαραγμός στη Λιβαδειά για το θάνατο της 34χρονης Σοφίας, της συζύγου του γνωστού δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ, Γιώργου Παπασπύρου. Η άτυχη γυναίκα ήρθε στην Αθήνα με τον σύζυγό της για να γεννήσει σε ιδιωτικό μαιευτήριο και ξεψύχησε στη γέννα του μωρού της.