Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Νέα στοιχεία αναζητά η ΕΛΑΣ για το φιάσκο στο Παλαιό Φάληρο



Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα των τριών κακοποιών που συνελήφθησαν λίγο μετά τη ληστεία σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ερευνήσουν τις τηλεφωνικές επαφές, κλήσεις και γραπτά μηνύματα των τριών ανδρών προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπήρξε σχέση ή επικοινωνία τους με κάποιο μέλος του ευρύτερου οικογενειακού κύκλου της 66χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, μέσα από τις έρευνες αυτές ευελπιστούν να εντοπίσουν τον τέταρτο συνεργό τους, ο οποίος βρισκόταν κρυμμένος για ώρες στην ντουλάπα του σπιτιού της ηλικιωμένης.

Την ίδια ώρα όμως έμπειροι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ληστής να μην βρισκόταν και τις 13 ώρες μέσα στην ντουλάπα, όπου τον εντόπισε ο γιος της γυναίκας, αλλά να κρυβόταν σε διαφορετικά σημεία του κτιρίου.

Για αυτόν το λόγο στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναμένεται να εξετάσουν εκ νέου τόσο το δώμα του 9ου ορόφου όσο και τα κάγκελα των μπαλκονιών των δύο ορόφων, καθώς θεωρούν πιθανό να πέρασε αρκετές ώρες στο δώμα, όσο έλειπε ο ιδιοκτήτης.