Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΕΛΑΣ



Βίλια: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το θάνατο της Κινέζας - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για την 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. 



Έκλεισαν 6 σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛΑΣ

Έξι σταθμοί του Μετρό έκλεισαν σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 19.00 με εντολή της ΕΛΑΣ για την περιορισμό των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μοναστηράκι» και «Ακρόπολη».



Τεράστια επιτυχία της ΕΛΑΣ κατά του παράνομου τζόγου

Νέο χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε χθες η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εξάρθρωσε δύο καταστήματα παράνομων τυχερών παιγνίων στην Αττική.

Σε έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές, προσωρινά υπεύθυνες των καταστημάτων, και κατασχέθηκαν συνολικά 11 παιγνιομηχανήματα άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής, έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.



Προειδοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.: «Ετοιμοι για check in στις διακοπές; Σκεφτείτε…»

Προειδοποίηση σε όσους ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές να είναι προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στις αναρτήσεις τους στα social media, απευθύνει η Ελληνική Αστυνομία, με ανάρτησή της στο twitter.



Επί ποδός εν όψει Πολυτεχνείου η ΕΛΑΣ

Μεγάλος αριθμός αστυνομικών θα συμμετάσχει στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο και στις πορείες, την Κυριακή.