Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φιάσκο



"Φταίει ο Τραμπ για το φιάσκο της Συνόδου Κορυφής στο Ανόι" υποστηρίζει η Β. Κορέα

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορεί για την αποτυχημένη τελευταία Σύνοδο Κορυφής η Βόρεια Κορέα.



Τεράστιο φιάσκο με νέο διοικητή του ΕΦΚΑ

Σε μεγάλο κυβερνητικό φιάσκο εξελίχθηκε η προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας να διορίσει νέο διοικητή του ΕΦΚΑ προτείνοντας τον κ. Ευστάθιο Μαρίνο.



Νέο φιάσκο με το Εξοικονομώ κατ΄οίκον

Με  τα νεύρα των ενδιαφερόμενων προς ένταξη στο νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον συνεχίζει να παίζει η ηλεκτρονική πλατφόρμα που κανονικά θα άνοιγε από σήμερα το πρωί στις 8:00, για κάποιες περιφέρειες της χώρας.



Φιάσκο με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» - Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες νοικοκυριά

Με το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης πορείας παρομοιάζουν στην αγορά, τη χθεσινή απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος να παγώσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον ΙΙ» που άνοιξε επεισοδιακά το πρωί και έκλεισε το απόγευμα χωρίς να υποδεχτεί ούτε μία αίτηση!



Δεν μπορούν να συνεννοηθούν: Φιάσκο με τις 12 δόσεις για τις οφειλές

Σε ρυθμούς τρόικας κινείται πλέον η κυβέρνηση που τρέχει να συντάξει το πολυνομοσχέδιο που θα καταθέσει την άλλη εβδομάδα για να κλείσει η αξιολόγηση και, στο κλίμα αυτό, το υπουργείο Οικονομικών έκοψε απότομα τη φόρα στα σενάρια και τις εξαγγελίες για πληρωμή των φόρων σε 12 δόσεις, τις οποίες διακινούσε με δηλώσεις της το πρωί εχθές η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ρ



Βρόντηξε ο Ερντογάν από το φιάσκο της Κομοτηνής, ψάχνει να βρει τους φταίχτες. Μαρτυρία

Η δυσαρέσκεια του Τούρκου προέδρου δεν άργησε να φανεί άμα τη επιστροφή του στην Άγκυρα από το ταξίδι του στην Ελλάδα, αφού ο ίδιος ο Σουλτάνος χαρακτήρισε μηδενική την κινητοποίηση στην Θράκη επιρρίπτοντας ευθύνες στα προξενικά στελέχη αλλά και όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος, στους κρυφοφιλογκιουλενιστές.