Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νέα διάκριση για το ελαιόλαδο Elawon στο Λονδίνο!



Υψηλής διάκρισης, λαμβάνοντας Χρυσά Αστέρια, κέρδισαν 2 προϊόντα της εταιρείας OLIVELAWON του Ιωάννη Καμπούρη, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των Great Taste 2016, που πραγμαοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Tα «Great Taste Awards» ή αλλιώς «Όσκαρ της γεύσης», είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως το πιο αξιόπιστο σύστημα διαπίστευσης για τους παραγωγους χειροποίητων τροφίμων και προϊόντων delicatessen. Είναι διεθνούς φήμης και τυφλής γευσιγνωσίας βραβεία, με τα οποία τιμώνται μόνο τα πιο αξιόλογα τρόφιμα και ποτά. Ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας των βραβείων είναι ότι τον θεσμό υποστηρίζει η «Μέκκα» της γαστρονομίας, το Harrods. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν τη διάκριση αυτή ως το πρώτο βήμα για τη βρετανική παραγωγή.

H στρογγυλή ετικέτα των Great Taste Awards αποδίδεται σε προϊόντα που υπερέχουν λόγω της γεύσης τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η επωνυμία ή η συσκευασία τους.

Στο φετινό διαγωνισμό, περισσότεροι από 400 εξειδικευμένοι δοκιμαστές,συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών γευσιγνωστών, chef, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφέων και δημοσιογράφων ειδικών στον τομέα των τροφίμων και των γεύσεων, επί 49 ημέρες δοκίμασαν πάνω από 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο για να αναδείξουν τα καλύτερα. Μόνο ένα στα τρία συμμετέχοντα προϊόντα κατάφερε να κερδίσει μια διάκριση.

Η νίκη είναι πολύ σημαντική για τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς τα διαφοροποιεί, αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία τους, ενώ παράλληλα για τον καταναλωτή τους, αποτελεί μια εγγυημένη και αξιόπιστη «σφραγίδα» ποιότητας.

Μέσα από αυτή την τόσο σημαντική επιβράβευση, οι προσπάθειες όλης της ομάδας της εταιρείας OLIVELAWON, μοιάζουν να δικαιώνονται. Τα προϊόντα E-LA-WON που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν με Χρυσά Great Taste Αστέρια στον διαγωνισμό, είναι το Elawon Premiυm και το Elawon Green Fresh.