Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023 -

ΝΔ για επίδομα Αντωνοπούλου: Χάθηκε το φιλότιμο - Το λιγότερο να επιστρέψει έντοκα τα χρήματα στους Έλληνες«Καρφιά» για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με την προκλητική στάση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που πήρε επίδομα ενοικίου βασιζόμενη σε μια προκλητική διάταξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ όμως χάθηκε και το φιλότιμο» τονίζει η κυρία Σπυράκη υπογραμμίζοντας ότι το ελάχιστο που έχει να κάνει η κυρία Αντωνοπούλου είναι «να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες».

 

Η δήλωση της κυρίας Σπυράκη έχει ως εξής:
 
«H κυρία Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. 
 
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες. 
 
Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ όμως χάθηκε και το φιλότιμο».