Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 -

ενοικιοΝοικιάζεται σε απίστευτες τιμές η θαλαμηγός του Ωνάση

Η διάσημη θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι – Ωνάση ενοικιάζεται -με το αζημίωτο φυσικά- από ελληνική εταιρεία σε όσους θα ήθελαν να ζήσουν όπως ο Έλληνας κροίσος.

Ο κληρονόμος αγόρασε μία φρεγάτα από την καναδική κυβέρνηση το 1954, τη μετέτρεψε σε πολυτελή θαλαμηγό και την ονόμασε αρχικά «Χριστίνα», όπως η κόρη του.

 Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα με κρυφή κάμερα

Ιδιοκτήτης ακινήτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, επειδή νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα, μέσα στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα.Νέα εποχή για την επένδυση στα ακίνητα χάρη στους ξένους και την Airbnb

Ισχυρή τόνωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για ακίνητα, ύστερα από μια δεκαετία μεγάλης πτώσης των τιμών, φέρνουν η ισχυρή παρουσία της AirBnB στην ελληνική αγορά και το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, όπως αποκαλύπτει έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας.

 

Μη πληρωμή ενοικίων: Τι πρέπει να ξέρουν ιδιοκτήτες και μισθωτές

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάλυση για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με τους κακοπληρωτές ακινήτων, προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Η δικηγόρος της ΠΟΜΙΔΑ, Βασιλική Παραδιά απαντά στα ερωτήματα σχετικά με τη μη απόδοση των ενοικίων στους ιδιοκτήτες και κυρίως στους στρατηγικούς κακοπληρωτές.Επιμένει για το ενοίκιο των 50 ευρώ στο Αιγάλεω ο Σγουρίδης

Ότι έλαβε 350 ευρώ επίδομα ενοικίου επανέλαβε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, υποστηρίζοντας ότι φιλοξενούνταν σε ένα φιλικό σπίτι στο  Αιγάλεω με ένοικο 50 ευρώ τον μήνα.