Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

αντωνοπουλου



Θολό τοπίο για την κενή θέση της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην εκπομπή του Παπαδάκη

Μετά το θρίλερ με την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» το ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τα τηλεοπτικά στρέφεται τόσο στο μέλλον της δημοσιογράφου όσο και στην αντικαταστάτριά της στην εκπομπή.



Reuters: Πιο κοντά στον ανασχηματισμό η κυβέρνηση μετά τις παραιτήσεις Παπαδημητρίου - Αντωνοπούλου

Στην παραίτηση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου αναφέρεται δημοσίευμα του Reuters σημειώνοντας ότι οι δύο ορφανές θέσεις στην κυβέρνηση φέρνουν πιο κοντά τον ανασχηματισμό. 

Το Reuters κάνει συγκεκριμένα λόγο για μίνι ανασχηματισμό. 



Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου: Παραμένω στη διάθεση του Πρωθυπουργού & Επιστρέφω τα χρήματα

Ανακοίνωση για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το επίδομα ενοικίου που λαμβάνει, εξέδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.



ΠΑΣΟΚ: Η Αντωνοπούλου θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

«Η κυρία Υπουργός θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί και η επιδότηση να διακοπεί», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την αποκάλυψη για το επίδομα ενοικίου 12.000 ευρώ το χρόνο που λαμβάνει η κυρία Αντωνοπούλου. 



Σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις από Αντωνοπούλου καταγγέλλει πρώην Γενική Γραμματέας του υπουργείου της

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Δήμητρα Χαλικιά -πρώην Γενική Γραμματέας Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, που είχε παραιτηθεί καταγγέλλοντας την προϊσταμένη της αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ.



ΝΔ για επίδομα Αντωνοπούλου: Χάθηκε το φιλότιμο - Το λιγότερο να επιστρέψει έντοκα τα χρήματα στους Έλληνες

«Καρφιά» για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με την προκλητική στάση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που πήρε επίδομα ενοικίου βασιζόμενη σε μια προκλητική διάταξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.