Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις από Αντωνοπούλου καταγγέλλει πρώην Γενική Γραμματέας του υπουργείου της



Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Δήμητρα Χαλικιά -πρώην Γενική Γραμματέας Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, που είχε παραιτηθεί καταγγέλλοντας την προϊσταμένη της αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου για ατασθαλίες σχετικές με το ΑΣΕΠ- επανέρχεται με καταγγελίες για δυο ακόμα μεθοδεύσεις που, κατά την ίδια, είναι σκανδαλώδεις.  

Συγκεκριμένα η κυρία Χαλικιά αναφέρει για την κυρία Αντωνοπούλου

 

«Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Πάνος Σκουρλετης ως Υπουργός Εργασίας με πρότεινε για ΓΓ Κοινοτικών και Άλλων Πόρων στο Υπουργείο Εργασίας με αμεση πολιτική μου προισταμενη την Αντωνοπουλου . 
Απο την θέση αυτή , έχοντας την ευθυνη εφαρμογής και διαχειρισης των Προγραμμάτων Καταπολεμησης Ανεργίας και Απασχολησης δεν δημιουργηθηκε κανενα σοβαρο προβλημα μεταξυ εμου κσι της Αντωνοπουλου . Βεβαιως μετα κατάλαβα οτι ηταν η περίοδος που η Αντωνοπουλου μάθαινε την ελληνικη διοικηση και ηθελε " μετάφραση " σε καθε βήμα .. Ηταν η περίοδος θυμιζω που ηταν ΚΑΙ βουλευτής ...

Ολα αυτα μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 , οπου επανήλθε ως Εξωκοινοβουλευτική Υπουργος.

Η κατασταση έφθασε στο απροχώρητο ( για εμενα ) τον Οκτώβριο του 2016 οπου αποφάσισε να παρακάμψει και να αγνοήσει τις διορθωσεις που μας ειχε στείλει ο ΑΣΕΠ για την πρόσκληση των ανέργων σε 34 ΔΗΜΟΥΣ . Και επειδη κατάλαβε οτι δεν θα μπορουσε προσπάθησε να πείσει τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ να αλλάξει την αποφαση των υπηρεσιών του . ΒΕΒΑΙΩΣ δεν το εκανε η ίδια ! Έβαλε τον Διευθυντη του Γραφείου της - επειδη αρνήθηκα εγω - χωρις καμια με θεσμική ιδιότητα να στείλει επιστολή στο ΑΣΕΠ και στην συνεχεια ζητησε απο τον τοτε Υπουργο Εργασιας να τηλεφωνήσει απ´ευθειας και να ζητηςει την ανάκληση της επιστολής του ΑΣΕΠ .

Προλαβαίνω σχολια : ημουν παρούσα .

Οι παρατηρήσεις του ΑΣΕΠ ηταν είς οφελος των ανέργων και δημιουργούσαν το ορθό πλαισιο ισοτιμίας των διαγωνιζομένων . Ταυτόχρονα ο ΑΣΕΠ ζητούσε να διορθωθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα των αιτήσεων διοτι ειχε λάθη στην εφαρμογη της . Η Αντωνοπουλου δεν τα εκανε δεκτά και προχώρησε την προκήρυξη ως ειχε !!!!!!!!! Χωρις δικη μου συναίνεση βεβαιως .

Αυτο λοιπον ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εστειλα την παραιτηση μου η οποια εκτός απο τον χαρακτηρισμό της Αντωνοπουλου ως " ονειδος " της κυβερνησης της αριστερας , συνοδεύτηκε και απο αλλα στοιχεία είς βάρος της .

Εκείνη απηντησε " οργισμένα " οτι θα με " τακτοποιήσει ".... Βεβαιως δεν εκανε τίποτε να " περισώσει " την τιμη της ( και τι να εκανε ) ;;;;; 

Βρήκε ομως " κατι ". Ξερετε εγω ειμαι υπάλληλος της Μονάδας Διαχειρισης του ΕΣΠΑ , ΝΠΙΔ που ανήκει στο Οικονομιας . Εμεις ως στελεχη εργαζόμαστε στις Ειδικες Υπηρεσιες ΕΣΠΑ των υπουργείων . Η τοποθέτηση μας δεν ειναι "αυτόματη " . Πρεπει να σε δεχθεί ο αρμόδιος ΓΓ και υπουργος της Ειδικής Υπηρεσίας .

Εμενα λοιπον επι 9 μηνες ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΟΤΑΝ κανένας ! Η θέση που μου εδωσαν να καθομσι ηταν σε ενα εσωτερικο δωμάτιο ( χωρις παράθυρα Και φυςικο φως ) με ενα τραπέζι και μια καρέκλα , στο πρωτο όροφο του κεντρικού κτιρίου της ΜΟΔ στην Λουιζης Ριανκούρ !!!!!!! Μεχρι που μου έστειλαν επιστολή με πρωτόκολλο οτι " δεν εχω προςοντα "........

Αντέδρασα Διοικητικα και μετα απο 9 μηνες τοποθετήθηκα " με διαθεση "!!!!!!! σε υπηρεσία και μόλις ΕΝΑ μήνα πριν ( Ιανουάριος του 2018 ) εγινε η διοικητική τοποθέτηση μου .

ΛΥΠΑΜΑΙ ( ιδιαιτέρως ) για την εικονα που δημιούργησε ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ της Κυβερνησης η εν λογω με τα 29.000 χιλιαρικα για έξοδα διαμονής που έλαβε απο την πτωχευμένη χωρα μας για να πληρώνει το ενοίκιο της !!! παρότι πλούσια !

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΜΩΣ να ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ για την πρακτικη της στα Προγραμματα Ανεργιας - εκτός βεβαιως της αήθους πρακτικής της είς βάρος της πτωχευμένης Ελλάδας - .

Η Αντωνοπουλου " ετοιμάζει " πάλι ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΕΣ στην υλοποιηση ΔΥΟ προγραμμάτων για Ανέργους και αλλα ΔΥΟ για την ανεργία των Νεων .

Τι σημαινει " αυτεπιστασία " στα πολυ απλα ; Σημαινει οτι ενω η ΥΠΗΡΕΣΙΑ εχει γινει Ενδιάμεσος Φορέας Διαχειρισης και ΑΡΑ υλοποιεί έργα , ΤΑ ΕΡΓΑ ανατίθενται σε ΑΛΛΟΝ ιδιωτικό φορέα ο οποίος ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ και την οικονομικη διαχειριση του έργου !!!!

Γι ΑΥτΟ ΛΕΩ : Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ της ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!! Το οτι ζητα και παίρνει το 1000 του ενοικίου της ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για τέτοιους ανθρωπους .

Υ.Γ. Τα γράφω σε Δημοσιο προφίλ αναλαμβάνοντας την ευθυνη καθε λέξης μου και ευελπιστώ οτι ΚΑΠΟΙΟΣ θα ενδιαφερθεί έστω και μετα απο 16 μηνες. Ποτε δεν ειναι αργά για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».