Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Μητσοτάκης: Η ώρα που θα αναλάβουμε την ευθύνη της χώρας πλησιάζει«Η στιγμή που θα αναλάβουμε την ευθύνη της χώρας πλησιάζει». 

Αυτό επεσήμανε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Ευρωαραβική Σύνοδο, διευκρινίζοντας ότι η επιμονή για πρόωρες εκλογές και πολιτική αλλαγή δεν απορρέει από κάποια υπέρμετρη φιλοδοξία, προσωπική ή των συνεργατών του, αλλά από την κρισιμότητα των περιστάσεων.

«Εμείς ξέρουμε πώς θα ξαναβάλουμε τη χώρα μπροστά, πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις. Ειδικά η προσέλκυση επενδύσεων θα τελεί υπό τη δική μου στενή παρακολούθηση» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Η Ελλάδα επί των ημερών μας θα είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Για να τα κάνουμε όλα αυτά, διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, χρειάζεται αξιοπιστία και επί των ημερών μας αυτό θα το βάλουμε σε πρώτη προτεραιότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ακόμη ότι το κράτος προκάλεσε το πρόβλημα στις τράπεζες και συμπλήρωσε ότι έχει καθυστερήσει πολύ η λύση στο θέμα των «κόκκινων» δανείων. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα αλλάξει και το κράτος και θα γίνει πιο αξιόπιστο.