Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

διακυβερνηση



Οι Αμερικανοί θεωρούν πως η διαφθορά αυξήθηκε κατά τη διακυβέρνηση Τραμπ

Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως η αμερικανική κοινωνία είναι πολύ πιο διεφθαρμένη απ’ ό,τι ήταν πριν από την άνοδο στην εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.



18 Οκτωβρίου 1981: Ο Ανδρέας Παπανδρέου κερδίζει τις εκλογές - Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση

36 χρόνια από τον εκλογικό του θρίαμβο το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του. Βέβαια, παρότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον νέο φορέα, που φιλοδοξεί να το αντικαταστήσει, το Κίνημα αντιστέκεται. 



Η ανατριχιαστική ομιλία του Κένεντι για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (Βίντεο)

Στο βίντεο που ακολουθεί ο δολοφονηθείς πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι αποκαλύπτει δημοσίως το ρόλο και τη δράση του Παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης το οποίο διαμορφώνει και ελέγχει τις τύχες των λαών.
 


Μητσοτάκης: Η ώρα που θα αναλάβουμε την ευθύνη της χώρας πλησιάζει

«Η στιγμή που θα αναλάβουμε την ευθύνη της χώρας πλησιάζει». 

Αυτό επεσήμανε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Ευρωαραβική Σύνοδο, διευκρινίζοντας ότι η επιμονή για πρόωρες εκλογές και πολιτική αλλαγή δεν απορρέει από κάποια υπέρμετρη φιλοδοξία, προσωπική ή των συνεργατών του, αλλά από την κρισιμότητα των περιστάσεων.



Ο Κικίλιας για τις τηλεοπτικές άδειες: Ο νόμος θα καταργηθεί την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της ΝΔ

Την πρώτη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση αυτής της χώρας θα καταργήσουμε τον νόμο του κ. Παππά υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.



Λούκα Κατσέλη: Το νέο πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης των τραπεζών ακρωτηριάζει τη σύνδεσή τους με την πραγματική οικονομία

Τα περιοριστικά κριτήρια του νόμου που διαμορφώνει το νέο πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης των τραπεζών (Ν. 4346/2015) επιβάλλουν στις τράπεζες της Ελλάδας ένα σχήμα διοίκησης μονοδιάστατο, με μέλη Διοικητικών Συμβουλίων που θα προέρχονται και θα διαθέτουν γνώσεις και εμπειρίες από ένα περιορισμένο και στενό τραπεζικό πεδίο.