Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022 -

Μαφία στις φυλακές Κορυδαλλού! Διαβάστε σοκαριστικούς διαλόγους περί πτώματος!Στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν μπει όλοι οι καυτοί διάλογοι της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ οι κάρτες sim από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν στα κελιά τους έχουν ήδη αρχίσει να ερευνώνται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι διάλογοι που έρχονται μέχρι αυτή τη στιγμή στο φως πάντως είναι αποκαλυπτικοί του τρόπου δράσης του κυκλώματος που φαίνεται ότι ήταν πολύ σκληρό.

Οι δολοφονίες, και οι εκβιάσεις φαίνεται ότι ήταν σε πρώτο πλάνο για τα μέλη της οργάνωσης, ενώ το ενδιαφέρον προκαλούν και οι επικοινωνίες που είχαν με δικηγόρους. Στην περίπτωση των δικηγόρων, αυτοί δεν ήταν μόνο θύματα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται και ο ρόλος κάποιων εξ αυτών στην υπόθεση.

Ένας εκ των κατηγορουμένων ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εμφανίζεται ως ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης και φέρεται να πρωταγωνιστεί στους διαλόγους. Είναι ο κρατούμενος που φέρεται να εκβιάζει συνεργάτη δικηγόρου για να του αποσπάσει 3.000 ευρώ.

Κατηγορούμενος: Ο κ. Δ είναι εκεί;

Συνεργάτης: Όχι δεν είναι εδώ. Τι θα θέλατε;

Κατηγορούμενος: Στείλτου το μήνυμα. Ότι θα του γ@@@@@ τα αγ@@@@@. Είμαι o ....και θα του κόψω το κεφάλι σαν κότα. Έτσι πέστου του π@@@@@@.

Συνεργάτης: Μα τι είναι αυτά που λέτε;

Κατηγορούμενος: Αυτό που άκουσες…Είμαι ο…, παίρνω από τον Κορυδαλλό….Μου έφερε την αστυνομία, θα του γ@@@@@ τα αγ@@@@@…

Συνεργάτης: Μα τι λέτε;

Κατηγορούμενος: Του κ. πάρτον και πέστου θα σε σφάξω σαν κότα, π@@@@@

Συνεργάτης: Καμία αστυνομία δεν σας έφερε.

Κατηγορούμενος: Και εμένα θα μου φέρεις τα λεφτά πίσω. Καρ@@@@. Τα 7.000 που μου έχετε φάει. Απατεώνες και π@@@@@@@.

«Σου είπα να το κάνεις μέσα στο δωμάτιο του»

Το ίδιο πρόσωπο εμφανίζεται να συνομιλεί με έναν από τους δολοφόνους του Αλπερ Μπάκο, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Ιανουάριο. Στην επίμαχη συνομιλία, μάλιστα, εμφανίζεται να του ζητά εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο επιτέθηκε στο θύμα.

Κατηγορούμενος: Σου είπα εκατό φορές να το κάνεις μέσα στο δωμάτιο του.

Κρατούμενος: Δεν γινόταν. Πως να το έκανα μέσα στο δωμάτιο που με κοίταζε αυτός; Περίμενα να γυρίσει λίγο ο γ@@@@@@@@…..και δεν μπορούσα να βγάλω το μαχαίρι. Και βρήκα ευκαιρία εκεί στην πόρτα μόλις γύρισε του έδωσα μία στον σβέρκο.

«Να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνομιλία του φερόμενου ως ηγετικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης με δικηγόρο το όνομα του οποίου καταγράφεται σε δικογραφία που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Σ’ αυτή, ο κατηγορούμενος αναζητεί τρόπους να στείλει στην Αλβανία, τα πτώματα του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλά και του δεύτερου Αλβανού που ο θάνατος του παρουσιάστηκε ως δολοφονία

Κατηγορούμενος: Μπορούμε να βρούμε κανένα φράγκο να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία;

Δικηγόρος: Θα κοιτάξω

Κατηγορούμενος: Κι εγώ θα κοιτάξω. Μίλα όμως και με τον άλλο δικηγόρο μήπως μας βοηθήσει, γιατί 2.600 ευρώ κάνει για να πάει το πτώμα στην Αλβανία. Είναι και 1000 ευρώ να δώσουμε για τον Μ.. Να το παίξουμε λίγο τώρα με τον Μ. για να μην ….ξέρεις εσύ.

Δικηγόρος: Θα δούμε, δεν σου υπόσχομαι τίποτε γι’ αυτό