Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φυλακές Κορυδαλλού



Φυλακές Κορυδαλλού: Τι βρήκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε αιφνιδιαστική έρευνα

Έκτακτη έρευνα πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σε κελί και στους κοινόχρηστους χώρους πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 13 τμήματα σιδήρου – μεταλλικών σωλήνων, τέσσερα ξύλινα ρόπαλα και δέκα λίτρα αυτοσχέδιο αλκοολούχο παρασκεύασμα.

 

Απίστευτο: Κρατούμενος άνοιξε... σουβλατζίδικο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού (ΦΩΤΟ)

Σουβλατζίδικο που λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες» έχει στήσει μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, κρατούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης.



Φυλακές Κορυδαλλού: «Συναγερμός» για βόμβα

«Συναγερμός» έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες η φυλακή παραμένει εδώ και λίγη ώρα κλειστή καθώς διενεργείται έλεγχος με εντολή εισαγγελέα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για για τηλεφώνημα περί τοποθέτησης βόμβας έξω από τις φυλακές το οποίο προκάλεσε την κινητοποίηση ώστε να διερευνηθει η βασιμότητα ή μη αυτής της πληροφορίας.



Κι άλλος νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος κρατούμενου στο ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα που βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας.

Η ανακοπή καρδιάς ήταν, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, η αιτία θανάτου του 48χρόνου Έλληνα που κρατείτο στο ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού.



Μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε συμπλοκή κρατουμένων

Aιματηρή σύρραξη κρατουμένων είχαμε στις φυλακές Κορυδαλλού με απολογισμό έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένων και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ.