Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πτωμα



Ρόδος: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία του Ζέφυρου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4), εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία του Ζέφυρου, στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, λουόμενοι που αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα, ειδοποίησαν άμεσα τις αρμόδιες Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.



Πτώμα που βρέθηκε στον Τάμεση ενδέχεται να ανήκει στον δράστη της επίθεσης με οξύ στο Κλάπαμ

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτιμά πως ένα πτώμα που βρέθηκε στον ποταμό Τάμεση της πρωτεύουσας ανήκει στον δράστη της επίθεσης με οξύ τον περασμένο μήνα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι.



Μητέρα κουβαλούσε σε βαλίτσα το πτώμα του 4χρονου παιδιού της

Οι αρχές στην Ινδία πέρασαν χειροπέδες σε μια μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του 4χρονου παιδιού της, καθώς το πτώμα του εντοπίστηκε σε βαλίτσα που κουβαλούσε η γυναίκα.



Ιωάννινα: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που έκρυψε το πτώμα της θείας του στο μπαούλο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 56χρονος που είχε κλείσει σε στεγανοποιημένο μπαούλο το πτώμα της 69χρονης θείας του.



Το βίντεο του τρόμου: Μέσα στη βαλίτσα μεταφέρει ένα πτώμα

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στη Νέα Ζηλανδία.

Αυτό που έχει στη βαλίτσα ο άντρας είναι το πτώμα του ραντεβού που εξασφάλισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών, Tinder, τη Βρετανή Grace Millane συγκεκριμένα, την οποία φυγαδεύει έξω από το ξενοδοχείο που τη στραγγάλισε.



Εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία στον Κάλαμο - Φόβοι μήπως είναι ο αγνοούμενος από την Εύβοια

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο. Όπως μετέδωσε το MEGA, πρόκειται ίσως για τον αγνοούμενο από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια.