Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μαφία



Συνέλαβαν 11 άτομα στη Σικελία για αγοραπωλησία ψήφων και συνεργασία με την μαφία

Χειροπέδες σε έντεκα άτομα πέρασαν σήμερα οι ιταλικές αρχές στην Σικελία με τις κατηγορίες για αγοραπωλησία ψήφων και συνεργασία με την μαφία, μετά από έρευνα της εισαγγελίας της Κατάνης.



Δολοφονία Γ.Σκαφτούρου: Εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για 45χρονο από το Ουζμπεκιστάν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την Greek Mafia, καθώς εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου το οποίο αφορά έναν 45χρονο άνδρα από το Ουζμπεκιστάν.



Προφυλακίστηκαν δύο για τις δολοφονίες Γ.Σκαφτούρου και Β.Ρουμπέτη, Δ.Μουζακίτη ενώ ένας τρίτος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος

Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους οι δυο συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται να εκτελούσαν ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και έναν 21χρονο, ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι φέρονται να ήταν λακωνικοί στις απολογίες τους.



Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες για τις δολοφονίες Ρουμπέτη και Σκαφτούρου – Νέος κύκλος ερευνών από τις Αρχές

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκαν πριν λίγη ώρα τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για τις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη στον Πειραιά.

Πρόκειται για δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, έναν 29χρονο και έναν 39χρονο. Ακόμη ένα άτομο οδηγήθηκε, με κοινή μεταγωγή, στον εισαγγελέα.



Προφυλακιστέα η δικηγόρος για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της στον εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο η 45χρονη δικηγόρος που κατηγορείται για συμμετοχή στη «μαφία των φυλακών». Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, η γυναίκα είχε αναλάβει την υπεράσπιση στο στάδιο της προανάκρισης του Αλβανού βαρυποινίτη που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – η ίδια αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.



Η αντιτρομοκρατική απέτρεψε συμβόλαιο θανάτου της μαφίας των φυλακών

Η νέα εγκληματική ομάδα εντοπίστηκε στο πλαίσιο της έρευνας για την ονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού» καθώς, ύστερα από παρακολουθήσεις τηλεφώνων και έρευνες, προέκυψαν και άλλα άτομα που δραστηριοποιούνται, εκτός των άλλων, σ