Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τι θα ισχύσειΑπό τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (23/5) έως τις 5:00 το πρωί της Παρασκευής (24/5), θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος του κόμβου Κ10 – Α/Κ Μαλακοπής ως τον κόμβο Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στον κλάδο εξόδου προς την οδό Αθ.Σταγειρίτη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται μέσω του αστικού ιστού.

Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του κόμβου Κ11 – Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος (2η έξοδος) ως τον κόμβο Κ9. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην 2η έξοδο – κλάδο εξόδου προς την οδό Ελαιώνων και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται μέσω του αστικού ιστού.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.