Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις



Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα μέτρα ενόψει της επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου

Εν όψει της επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας είναι αυξημένα.



Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Αυτά είναι τα μέτρα της Τροχαίας – Τι θα ισχύσει

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, από την Παρασκευή (15/3) έως και τη Δευτέρα (18/3), λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο σε Αθήνα και Πειραιά λόγω του εορτασμού των Θεοφανείων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη και στη Δεξαμενή του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:



Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή (19/3) λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου.
Ειδικότερα, από τις ώρες 09.00 έως 12.00 θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αθηνών στη διαδρομή:



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο για την Πρωτοχρονιά - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Αθήνα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ειδικότερα, θα γίνουν οι εξής ρυθμίσεις:

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΘΗΝΩΝ



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή - Αγώνας δρόμου στα νότια προάστια

Αγώνας δρόμου με την επωνυμία «37ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ & 2 χλμ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στα νότια προάστια της Αττικής, από 08.30 έως 12.30.

Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους των δήμων Αργυρούπολης-Ελληνικού και Γλυφάδας ως εξής: