Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Πυροβόλησε εναντίον του αδερφού του



Ένα «θερμό» επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες στη Χερσόνησο με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένας 44χρονος άνδρας έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ ενάντια στην αποθήκη που διατηρεί με τον 41χρονο αδερφό του.

Ο θερμόαιμος… άνδρας γνωρίζοντας πως ο αδερφός του εκείνη την ώρα θα βρισκόταν στο σημείο, όπως φάνηκε ήθελε να τον εκφοβίσει.

Ωστόσο, από τα σκάγια τραυματίστηκε ο 41χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και λίγη ώρα αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες και μέσα σε λίγη ώρα συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (09.03.2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 44χρονος ημεδαπός, για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 41χρονου ημεδαπού και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (09.03.2019) το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, ο 44χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών με τον 41χρονο, πυροβόλησε κτίριο αποθήκης, εντός της οποίας βρισκόταν ο 41χρονος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν όπλο καθώς κ φυσίγγια.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.