Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

κρήτη



ΑΔΜΗΕ: Συνάντηση με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής

Συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε χθες στο Ηράκλειο η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ για την πρόοδο του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, καθώς και για τα απαιτούμενα έργα ενίσχυσης του συστήματος υψηλής τάσης στο νησί.



Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών

Σε 2 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, αφού στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.



Κρήτη: Ισόβια στον πατέρα που μαχαίρωσε θανάσιμα τον γιο του ανήμερα Χριστουγέννων το 2020

Παραμένει η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 59χρονο πατέρα ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον 27χρονο σήμερα γιο του, δολοφόνησε τον άλλο του γιο, 26 ετών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Στον αδελφό του θύματος, που επίσης πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, για απλή συνέργεια.



Κρήτη: Απαγχονίστηκε 72χρονος άνδρας

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 72χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος όπως αναφέρουν οι συγγενείς εδώ και αρκετούς μήνες δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.



Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι τρεις αλλοδαποί που κατηγορούνται για την εγκυμοσύνη της 14χρονης

Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την εγκυμοσύνη της 14χρονης από τη Βουλγαρία. 

 

Οι πατριός της και οι δύο φίλοι του οδηγήθηκαν στην Ανάκριση αφού συνελήφθησαν δυνάμει εντάλματος σύλληψης.



Στην Κνωσό η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη – Στόχος η αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη

Το ανάκτορο της Κνωσού επισκέφθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συνεχίζοντας τις επαφές και τις αυτοψίες της στο Ηράκλειο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.