Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πυροβολισμός



Νέα κτηνωδία στην Πρέβεζα: Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο μέσα στον κόσμο σε περιοχή που έπαιζαν παιδιά

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό θανάτωσης ζώου που συνέβη, αυτή τη φορά, στην Πρέβεζα και μάλιστα, σε περιοχή που έπαιζαν παιδιά και είχε κόσμο.



Βοιωτία: Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 17χρονος Ρομά – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 17χρονος Ρομά στην Βοιωτία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Μάλιστα, η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.



Εύβοια - Συγκλονίζει ο πατέρας του αγοριού που πυροβολήθηκε από τον 77χρονο: Είδα το παιδί μέσα στα αίματα

Αδυνατούν, ακόμη, οι κάτοικοι της Εύβοιας να πιστέψουν τι συνέβη την Κυριακή το βράδυ, όταν, στη Νέα Αρτάκη, 77χρονος πυροβόλησε μέσα από το σκάφος του, στο οποίο διαμένει μόνιμα, το 14χρονο αγόρι που έκανε βόλτα με το ποδήλατο μαζί με άλλους συνομήλικούς του. Τα λόγια του πατέρα του αγοριού συγκλονίζουν...



Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Νέες εξελίξεις που ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης στην Κυπαρισσία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ζευγάρι Γερμανών, ηλικίας 65 - περίπου - ετών, οι οποίοι είχαν αγοράσει πριν από χρόνια σπίτι στο Στασιό (ένα χωριό περίπου 4 χλμ. από την Κυπαρισσία) και έμεναν εκεί, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας στην Κυπαρισία.



Εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, φαίνεται πως οφείλεται η δολοφονία ενός νεαρού άνδρα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών, του Μάνου Παπαγιάννη και της συζύγου του, Αγγελικής Δαλιάνη, στο Περιστέρι.



Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης για 67χρονο που πυροβόλησε το σκύλο του

Ποινή φυλάκισης 33 μηνών και χρηματική ποινή 5.300 ευρώ, επιβλήθηκε, από τις δικαστικές αρχές, σε 67χρονο που συνελήφθη πριν από τέσσερις μέρες, με την κατηγορία της παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, καθώς και παράνομη οπλοχρησία.