Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της ότι της έκαψε το σπίτι



Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική, όταν ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Αμαλιάδα την οποία οι άνδρες της έσβησαν γρήγορα χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Όμως, η ένοικος κατήγγειλε εμπρησμό και κατηγόρησε τον πρώην φίλο της!

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι και ο πυκνός καπνός έκανε τους ενοίκους του κτιρίου να βγουν ανάστατοι στον δρόμο. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση τεσσάρων πυροσβεστών που έφτασαν με ένα όχημα, κάηκαν μόνο το χαλί και μια πολυθρόνα. Ωστόσο, αν και αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένα κεριά, η 25χρονη ένοικος έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση.

 

Η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Ήλιδας στο οποίο είχε καταγγείλει  τον πρώην φίλο της για εμπρησμό, όμως ήδη είχε αναλάβει την προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας. Η 25χρονη κατέθεσε ότι, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, λογομάχησε στο σπίτι με τον πρώην φίλο της, ο οποίος έφυγε αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα και, μόλις εκείνη του άνοιξε την πόρτα, έβαλε την φωτιά.