Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σπίτι

 

Χανιά: Νεκρός από τα ξημερώματα Σαββάτου ήταν ο 47χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων, όταν ένας 47χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά.



Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για πατέρα και γιο που ήταν νεκροί στο διαμέρισμά τους για 10 μέρες

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις σορούς πατέρα και γιου που εντοπίστηκαν νεκροί, την Κυριακή, στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη, πρώτα «έφυγε» ο 46χρονος και μετά από λίγη ώρα ο ηλικιωμένος πατέρας του.



Βαλσάμη: «Είναι τραγική η κατάσταση μου – Θα μου πάρουν το σπίτι, χρωστάω 18.000 ευρώ»

Η Νόρα Βαλσάμη συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και  μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου, αλλά και τον πλειστηριασμό του σπιτιού της στη Ραφήνα.



Καύσωνας: Οι 7+1 τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας δροσερό

Νέο κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα μας και πολλοί είναι εκείνοι που θα καταφύγουν στα κλιματιστικά προκειμένου να δροστιστούν.



Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτησή της από το σπίτι της μετά την περιπέτεια υγείας της

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για τη Χριστίνα Μπόμπα καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη influencer που κυοφορεί δίδυμα κοριτσάκια εισήχθη στο νοσοκομείο για πρώτη φορά πριν αρκετές ημέρες με κοιλιακούς πόνους  αλλά χρειάστηκε να ξανανοσηλευτεί στα μέσα του μήνα και να παραμείνει στο νοσοκομείο για μία ακόμη εβδομάδα.