Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Καλά τα νέα για τον μικρό Μάνο - Ενα μικρό θαύμα για τον 8χρονο που διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο



Ένα μικρό θαύμα φαίνεται πως έγινε για τον 8χρονο Μάνο Μαλλιωτάκη που συγκίνησε ολόκληρη την Κρήτη όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταβεί στο Λονδίνο για να προχωρήσει σε εγχείρηση.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Μαρίνο Μαλλιωτάκη το 8χρονο αγόρι δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει τελικά στην επέμβαση αφού οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι το παιδί δεν έχει όγκο στον εγκέφαλο...

Όπως ο ίδιος ανεφερε στον πατέρα Θεοφύλακτο της ενορίας Χουδετσίου ότι θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και βιοψία ωστόσο το χειρουργείο δεν είναι αναγκαίο ...

Η είδηση σκόρπισε χαρά στο χωριό του μικρού Μαρίνου που κατάφερε να κινητοποιήσει ολόκληρο το νησί για την περίπτωση του συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα χρήματα για το ταξίδι και τη νοσηλεία του Μάνου στο Λονδίνο.

Αναλυτικά στην ανάρτηση της Ενοριακής Δράσης Χουδετσίου που κοινοποιεί στο λογαριασμό του και ο πατέρας του μικρού αναφέρεται:

"Πραγματικά όμως αδελφοί πρεπεί να βροντοφωνάξουμε...Μέγας είη Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου...Ζεί Κύριος ο Θεός...και ακούσε τις ικεσίες μας για τον μικρό μας Μάνο...μόλις πριν λίγο επικοινώνησε ο Μαρίνος μαζί μου...και μου είπε το εξής...Μόλις βγήκαμε απο τον γιατρό, που είχαμε μπεί για να μας ορίσει την ώρα του χειρουργείου και να μας πει ακριβώς τι έχει το παιδί μας...και όμως βγήκαμε με το πιο χαρμόσυνο νέο που είχαμε ακούσει της τελευταίες ημέρες...το παιδί μας δεν έχει όγκο και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο...το χειρότερο που μπορούμε να του κάνουμε είναι βιοψία...δεν θα χρειαστεί πάντως χειρουργείο και ότι αυτό που έχει θεραπεύεται ...!

Νοιώθω ότι πραγματικά έγινε θαύμα μου είπε...και ο γιατρός μετά την χαρμόσυνη αυτή αγγελία είπε γεμάτος απο αισθήματα χαράς...μόνο γι' αυτό (να δίνω τέτοια νέα στους ανθρώπους που νοιώθουν πόνο και θλίψη) χαίρομαι και αγαπώ την δουλειά μου...Τα συμπεράσματα δικά σας...! Εγώ ως ανάξιος λειτουργός των μεγάλων μυστηρίων και ιδιαιτέρως της Αναιμάκτου Ιερουργίας λέω μόνο αυτό...Αν έχεις πραγματική πίστη και αγαπάς πραγματικά το Θεό και τον βάζεις πάνω από όλους και όλα...τα αποτελέσματα ειναι φανερά...Με πολύ αγάπη π.Θ."