Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 -

Η Κ. Παπακωστοπούλου για την πανδημία στον PemptousiaFmH δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου, συντάκτης υγείας και τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην «Επικαιρότητα στην πεμπτουσία» με την Μαρία Γιαχνάκη στον pemptousia.fm. Η κ. Παπακωστοπούλου μίλησε για την πανδημία από μια άλλη σκοπιά, ως υγειονομική συντάκτρια, μητέρα, δημοσιογράφος και Ελληνίδα πολίτης.
Ακούστε το απόσπασμα:

 

 

«Είναι λάθος να λέμε κάθε μέρα πράγματα που πανικοβάλλουν τον κόσμο και δεν ισχύουν» τόνισε η κ. Παπακωστοπούλου και στη συνέχεια σημείωσε για την πανδημία ότι «Δεν είναι ένα θέμα που το διαπραγματευόμαστε και γελάμε, δεν είναι κάτι που δε θα συμβεί σε εμάς, εγώ τρέμω» ενώ ανέφερε την προσωπική της εμπειρία από τις εντατικές μονάδες όταν σε παρελθοντικό χρόνο είχε νοσηλευτεί η κόρη της και τόνισε «Είναι το πιο βάρβαρο πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας γονιός. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο σε αυτήν την ασθένεια είναι ότι δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το ανοσοποιητικό σου«.

Έπειτα σχολίασε πως αντιμετωπίζει η ίδια την πανδημία του κορωνοϊού και τι μέτρα τηρεί και προτείνει ως δημοσιογράφος, υγειονομική συντάκτρια και μητέρα ενώ στάθηκε στην χρήση μάσκας ενώ τόνισε ότι πρέπει να ακούμε τους γιατρούς και τους ειδικούς.

«Να υπάρχει φίλτρο σε αυτά που διαβάζουν» τόνισε η δημοσιογράφος ενώ σημείωσε ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε έγκριτα μέσα ενημέρωσης.

«Το κομμάτι της ψυχικής υγείας είναι σημαντικό» υποστήριξε η υγειονομική συντάκτρια κ. Κατερίνα Παπακωστοπούλου και είπε ότι προσεύχεται στον Θεό για να βοηθήσει.