Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

PEMPTOUSIAFM



Ο σεναριογράφος του «Αγίου Παϊσίου» για την νέα σειρά

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia.FM φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA.



Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Παρασκευής 28/1 σε podcast

Κάθε Παρασκευή το μεσημέρι 1 με 3 θα μπορείτε να ακούτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή «Επικαιρότητα» με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. Στην δίωρη αυτή εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία είτε από το χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, της υγείας είτε από τον παγκόσμιο χάρτη.



PemptousiaFm: Ψηφιακός Κόσμος με τον Νίκο Γκουράρο

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Ορθόδοξο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Pemptousia.fm μείνετε συντονισμένοι με την εκπομπή «Ψηφιακός κόσμος» με τον Νίκο Γκουράρο.

Η σημερινή εκπομπή ασχολείται με το YouTube ώστε να μάθουμε τι είναι αυτή η πλατφόρμα και πώς λειτουργεί.



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Ειρηνουπόλεως Δημήτριος: «Η ζωή ενός παιδιού πεταμένη μέσα στο δοχείο απορριμμάτων»

Στις καθημερινές προκλήσεις της ιεραποστολής και τις αντιξοότητες που βιώνει στην μακρινή Τανζανία αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως και Τανζανίας κ. Δημήτριος, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Επικαιρότητα» του Ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας με την Μαρία Γιαχνάκη, την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021.

 

Οι εκπομπές του pemptousia.fm σε podcast!

Ακούστε ξανά και αποθηκεύστε, στο κινητό σας ή στο tablet σας σε μορφή podcast τις εκπομπές του Διαδικτυακού Ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας. Τα podcast των εκπομπών είναι διαθέσιμα και στις πλατφόρμες Spotify, Google Podcasts και Apple Podcasts.