Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

PEMPTOUSIA.FM



Ο σεναριογράφος του «Αγίου Παϊσίου» για την νέα σειρά

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia.FM φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA.



Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Παρασκευής 28/1 σε podcast

Κάθε Παρασκευή το μεσημέρι 1 με 3 θα μπορείτε να ακούτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή «Επικαιρότητα» με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. Στην δίωρη αυτή εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία είτε από το χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, της υγείας είτε από τον παγκόσμιο χάρτη.



Μητροπολίτης Θήρας Αμφιλόχιος στον Pemptousia FM: «Η Ορθοδοξία αποτελεί την αποκάλυψη του Θεού στον κόσμο»

Την πρώτη συνέντευξη έδωσε ο νέος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της PEMPTOUSIA FM και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Ειρηνουπόλεως Δημήτριος: «Η ζωή ενός παιδιού πεταμένη μέσα στο δοχείο απορριμμάτων»

Στις καθημερινές προκλήσεις της ιεραποστολής και τις αντιξοότητες που βιώνει στην μακρινή Τανζανία αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως και Τανζανίας κ. Δημήτριος, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Επικαιρότητα» του Ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας με την Μαρία Γιαχνάκη, την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021.

 

1η Σύναξη Γέροντα Εφραίμ με Ρουμάνους καθηγητές Θεολογίας

Παρακολουθήστε την «1η e – Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και καθηγητές Θεολογίας από την Ανοιχτή Πλατφόρμα Εκπαιδευτικών Πόρων red-religie.ro» που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με τους καθηγητές Θεολογίας από την Ανοιχτή Πλατφόρμα Εκπαιδευτικών Πόρων και μεταδόθηκε σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόρ