Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2022 -

Γεωργιάδης: Σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμόςΣε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός. Θα περιλαμβάνουν ακόμη και μέτρα που θα εφαρμόσουν άμεσα, μέτρα που θα αφορούν το 2017 και το 2018, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος «αποφάσισαν να γδάρουν τους συνταξιούχους, έφεραν τη χειρότερη συμφωνία που υπήρξε ποτέ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στα πεζοδρόμια και έκαναν τους ιδεολόγους, τώρα θα εξευτελιστούν. Θα ψηφίσουν τα πάντα γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να μείνουν στις καρέκλες τους να παίρνουν το πεντοχίλιαρο κάθε μήνα» είπε.

Εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι «ο κ Τσίπρας μέσα σε δυο ημέρες έχει ξεπεράσει στα ψέματα τον ίδιο του τον εαυτό», για να συμπληρώσει πως «στην προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα δεν δίστασε να εμπλέξει ακόμη και τα παιδιά των πανελληνίων λέγοντας ψέματα ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις, χωρίς να έχει κανένα σχέδιο».