Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

μέτρα



Αύριο οι ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης των τιμών για το ηλεκτρικό ρεύμα

Εξειδίκευση των μέτρων στήριξης των τιμών του ρεύματος από τον υπουργό Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη θα γίνει αύριο, Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Αυτό αναφέρει ενημέρωση του υπουργείου Ενέργειας, μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.



13 νέα μέτρα κατά της ενδοοικογενειακής βίας παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ένα πλαίσιο μς νομοθετικές ρυθμίσεις  που προσβλέπουν στην επιπλέον προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. Μέσα από 13 διατάξεις  το  πλαίσιο αυτό θα γίνει πιο αυστηρό, με στόχο να ενισχυθούν οι αρμόδις αρχές απέναντι στα φαινόμενα βίας.

Με τα νέα αυτά μέτρα προβλέπεται:



Έκτακτα μέτρα και δύο εισαγγελείς στο ΣΕΦ ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Ισχυρή αστυνομική δύναμη και τουλάχιστον δύο εισαγγελείς, ζητάει ο Παναθηναϊκός στον σημερινό 4ο τελικό της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.



Ο Φάουτσι παραδέχεται πως λάμβανε μέτρα για τον covid 19 χωρίς επιστημονικά στοιχεία

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι,  κορυφαίος γιατρός των ΗΠΑ κατά της πανδημίας του κορονοϊού, αποκάλυψε σε πρόσφατη μαρτυρία του ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι εφη εκείνος εφηύρε τους κανόνες για κοινωνική απόσταση και την χρήση μάσκας στα παιδιά χωρίς να βασίζεται σε συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία.



Σκυλακάκης: Σημαντικές πρωτοβουλίες για την αύξηση της προστασίας των δασών και των οικισμών απέναντι στην κλιματική αλλαγή

Σημαντικές πρωτοβουλίες του ΥΠΕΝ για την αύξηση της ανθεκτικότητας και της προστασίας των δασικών εκτάσεων της χώρας μας, αλλά και των δασικών οικισμών, απέναντι στις πυρκαγιές, ανακοίνωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.



Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας για τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον σημερινό αγώνα ποδόσφαιρου μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα στις 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων, η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο, ενώ ενημερώνει πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: