Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

δημοσιοποιηση



Δημοσιοποίηση στοιχείων 27χρονου που λήστευε υπό την απειλή σύριγγας

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 26/8 για ληστεία με απειλή σύριγγας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η δημοσιοποίηση γίνεται κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.



"Ναι" στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όσων χρηματοδοτούν τα κόμματα με ποσά άνω των 5000 ευρώ

Αυτή ήταν η απόφαση της  Αρχής Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μετά από γνωμοδότηση η οποία είχε ως αφετηρία την άρνηση του ΚΚΕ να προσκομίσει στοιχεία του 2015 των ιδιωτών χρηματοδοτών του για δωρεές άνω των 5.000 ευρώ προς ανάρτηση στο διαδίκτυο στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.



Στη δημοσιότητα νέα λίστα με 23.000 οφειλέτες του Δημοσίου

Νέα λίστα με ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων οι οποίοι εμφανίζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία ή τα ασφαλιστικά Ταμεία άνω των 150.000 ευρώ αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr).



Μαρία Μενουνος: Εξηγεί το λόγο που μοιράστηκαν με τον κόσμο τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο

Εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη πολεμούν τον καρκίνο, αν και για κάποιους παραμένει μια αρρώστια ταμπού.



Γεωργιάδης: Σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός

Σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός. Θα περιλαμβάνουν ακόμη και μέτρα που θα εφαρμόσουν άμεσα, μέτρα που θα αφορούν το 2017 και το 2018, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.



Ποιος σκότωσε τελικά τον Κένεντι;

Ενώ ανακοινώθηκε ένα νέο κύμα δημοσιοποίησης των αρχείων για την δολοφονία του Κένεντι, ο ιστορικός Vincent Quivy, συγγραφέας του βιβλίου «Ποιος δεν σκότωσε τον Τζον Κένεντι» εξηγεί γιατί το πλήθος των ιστοριών που κυκλοφόρησαν κατέληξε να αποκρύψει την αλήθεια.