Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 -
Βροχή

6 °C

Σήμερα, 16. Ιανουαρίου 2021

Φωκίδα: Παραλίγο να τον πατήσει ο κλέφτης με το αυτοκίνητοΌλα έγιναν γύρω στις 11:00 το πρωί στο χωριό Μαραθιάς στη Φωκίδα, όταν ένας 41χρονος πήγε στο κτήμα του όπου μέσα έχει μια αποθήκη.
Φτάνοντας εκεί με το μηχανάκι του, είδε έξω από την αποθήκη ένα αυτοκίνητο με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και έναν νεαρό τσιγγάνο να φορτώνει πράγματα.

Μόλις πλησίασε, ο νεαρός τον έριξε κάτω από το μηχανάκι και φεύγοντας βιαστικά με το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από το μηχανάκι, ενώ παραλίγο να πατήσει και τον πεσμένο ιδιοκτήτη, που πρόλαβε να τον αποφύγει. ωστόσο τον χτύπησε με το αυτοκίνητο στα πόδια, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στη συνέχεια στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκε και ένα δεύτερο άτομο που τον περίμενε πιο πέρα και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγη ώρα αργότερα να κινείται κοντά στον καταυλισμό των ρομά στην Άμφισσα. Οι δυο νεαροί όταν είδαν τους αστυνομικούς το εγκατέλειψαν και έφυγαν. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα κλεμμένα πράγματα από την αποθήκη.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού πρόκειται για 29χρονο που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.