Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αμαξι



Ηλεία: Κατέστρεψαν με οξύ το αμάξι προέδρου Φιλοζωικής

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Κρέστενα Ηλείας, όταν χθες το πρωί η πρόεδρος της Φιλοζωικής της περιοχής και ο σύζυγός της, αντίκρυσαν το αμάξι τους λουσμένο με διαλυτικό οξύ, το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές.



Φθιώτιδα: Τούμπαρε το αυτοκίνητο στα χωράφια και εγκλωβίστηκε η οδηγός!

Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Γραμμένης – Τρίλοφου.



Λαμία: Έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε αποθήκη

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας 20χρονος Λαμιώτης οδηγός που έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και κατέληξε σε αποθήκη.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 11 το πρωί στη Λαμία, στον περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά λίγο πριν την διασταύρωση προς το νοσοκομείο.



Σύρος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η οδηγός είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αμάξι να τσουλήσει προς την θάλασσα και αφού δεν μπόρεσε κανένας να το προλάβει κατέληξε στο λιμανάκι, στην περιοχή Καρνάγιο.

Αμέσως η οδηγός έτρεξε στο σημείο, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.



Κάλυμνος: Έκλεισε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά!

Σύμφωνα με το kalymnos-news, το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, στις 5.00 το απόγευμα. Ένας περαστικός τουρίστας στην παραλιακή Πόθιας Καλύμνου, αντιλήφθηκε ότι το μικρό παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, με κλειστά παράθυρα!



400 ευρώ πρόστιμο διότι πέταξε το τσιγάρο έξω από το αυτοκίνητο!

Ένας οδηγός από τη Victoria του Καναδά θα το σκεφτεί πολύ για να ξανακαπνίσει στο αυτοκίνητό του. Βέβαια δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το κάπνισμα στο αυτοκίνητο (εκτός αν καπνίζεις «το καλό πράγμα», όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ), αλλά υπάρχει νόμος που απαγορεύει να πετάς το τσιγάρο έξω από το παράθυρο.