Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Φωκίδα: Κυνηγός πυροβόλησε κυνηγό για την περιοχή



Παραλίγο μακελειό μεταξύ κυνηγών και μάλιστα αδελφών (2+2) στα ορεινά της Φωκίδας... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το επεισόδιο έγινε το μεσημερι της Τετάρτης σε περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Ερατεινής και του Λιδορικίου Φωκίδας.

Δυο αδέλφια είχαν πει για κυνήγι αγριογούρουνου. Η περιοχή που είχαν στήσει καρτέρι ήταν κοντά σε αγροτεμάχιο που ανήκε σε δυο άλλα αδέλφια, επίσης κυνηγούς, οι οποίοι όταν έφθασαν στο σημείο και είδαν τους δυο "γουρουνάδες" τους ζήτησαν να μην κυνηγούν στην περιοχή.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν μεταξύ των δυο πλευρών.

Τότε ο ένας από τα αδέλφια, που φέρονται ως ιδιοκτήτες του αγροτεμαχίου, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον των δυο αδελφών που είχαν "καταπατήσει" την περιοχή.

Τα σκάγια βρήκαν το ένα από τα δυο αδέλφια στα πόδια. Ευτυχές που οι άλλοι δυο την κρισιμη στιγμή διατήρησαν την ψυχραιμία τους και δεν σήκωσαν τα όπλα για να γίνει μακελειό.

Τα αδέλφια που πυροβόλησαν μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν, ενώ ο άλλος κυνηγός πυρέ τον τραυματία αδελφό του, που αιμορραγούσε και τον μετέφερε στο νοσοκομειο του Ρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικίας 40 περίπου ετών κυνηγός, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία αναζήτησε στα πλαίσια του αυτοφώρου τους δράστες, ωστόσο μεχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Την προανάκριση για το συμβαν διενεργεί το Α.Τ. Ιτέας.