Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εύβοια: Άγριο ξύλο με τραυματίες για 10 κιλά τσάι



Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας κατέληξαν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δύο άτομα από το Μετόχι Εύβοιας, μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών που έλαβε χώρα στην παραπάνω περιοχή...
Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας κατέληξαν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δύο άτομα από το Μετόχι Εύβοιας, μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών που έλαβε χώρα στην παραπάνω περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, γύρω στις 19.00 το απόγευμα μία οικογένεια αποτελούμενη από τον 70χρονο πατέρα και τους δυο γιους του ηλικίας 44 και 39 ετών, πήγαν στο σπίτι 74χρονου, τον οποίο κατηγορούν για την κλοπή ενός τσουβαλιού που περιείχε 10 κιλά τσάι.

Κουβέντα στην κουβέντα τα πράγματα αγρίεψαν και σύμφωνα με τον 74χρονο, ο 39χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο, ενώ έχει μηνύσει και τους δύο άλλους για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ομοίως οι τρεις άλλοι έχουν μηνύσει τον 74χρονο για πρόκληση σωματικών βλαβών με τη χρησιμοποίηση ενός κασμά, καθώς και για την κλοπή του τσουβαλιού με το τσάι.

Τελικό αποτέλεσμα ήταν ο 74χρονος και ο 39χρονος να καταλήξουν συνοδεία περιπολικού στο Νοσοκομείο Κύμης και από κει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύονται με επιπόλαια – ευτυχώς – τραύματα φρουρούμενοι (ο 39χρονος φέρει αμυχές στην πλάτη από τον κασμά).