Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

τσάι



Πίνετε ζεστό τον καφέ και το τσάι σας; – Δείτε για ποιον καρκίνο αυξάνει τον κίνδυνο

Αν ανήκετε κι εσείς σε εκείνους που ξεκινούν την ημέρα τους κάθε πρωί πίνοντας ένανς καυτό καφέ ή τσάι, τότε θα πρέπει να μάθετε ότι ίσως άθελά σας αυξάνετε τον κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων τύπων καρκίνου.



Πράσινο τσάι: Τα οφέλη που έχει για τον οργανισμό

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού για την υγεία είναι πάρα πολλά όπως έχουν δείξει έρευνες.

Περιλαμβάνουν την ανακούφιση από το άγχος και το στρες, την ενίσχυση της μνήμης και την μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης.

1. Απαλύνει το άγχος και το στρες



Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το τσάι χαρίζει νιάτα και μακροζωία – Τι ποσότητα πρέπει να πίνουμε

Το τσάι μπορεί να επιβραδύνει την βιολογική γήρανση και να παρατείνει τη ζωή σύμφωνα με νέα μελέτη.



Φασκόμηλο: Γιατί θεωρείται το βότανο της αθανασίας;

Οι Άραβες πίστευαν ότι μπορούσε να θεραπεύσει τα πάντα. Οι Λατίνοι το θεωρούσαν το ιερό φυτό της αθανασίας και το χρησιμοποιούσαν σε τελετές.



Εύβοια: Άγριο ξύλο με τραυματίες για 10 κιλά τσάι

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας κατέληξαν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δύο άτομα από το Μετόχι Εύβοιας, μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών που έλαβε χώρα στην παραπάνω περιοχή...
Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας κατέληξαν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δύο άτομα από το Μετόχι Εύβοιας, μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών που έλαβε χώρα στην παραπάνω περιοχή.



Γυάλισμα ξύλινων επιπλων με... τσάι!

Τα ξύλινα έπιπλα χρειάζονται φροντίδα περισσότερο από οτιδήποτε μέσα στο σπίτι.

Το ήξερες πως στα κινέζικα εστιατόρια καθαρίζουν τα τραπέζια τους και τα έπιπλά τους με τσάι; Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστατικά που περιέχει το τσάι δίνουν στα έπιπλα μια επιπλέον φυσική λάμψη. Ακούγεται τρελό αλλά όταν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί φανταστικό πράγμα μιλάμε.