Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 -

Εξοργισμένος ο Βερύκιος κατά του Φραγκολιά: «Είσαι ανιστόρητος- Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει για το Μακεδονικό» (βίντεο)Το ζήτημα της Μακεδονίας και των Σκοπίων απασχολεί κάθε μορφή της επικαιρότητας, ώστε να γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Happy Day. Όχι απλά συζήτησης, αλλά αιτία για να λογοφέρουν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δήμος Βερύκιος. Ο μεν Φραγκολιάς ήταν αντίθετος με το όνομα, ο δε Βερύκιος υπέρ των ελιγμών της κυβέρνησης.

Δύο χρόνια μετά την περίφημη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες, όπου ο ALPHA δεν είχε πάρει και είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς. Αυτό φαίνεται από τη στάση του διευθυντή του καναλιού, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον πανελίστα του Happy Day.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε τον υπουργό Κοτζιά και τον αποκάλεσε ανιστόρητο, ο Δήμος Βερύκιος ανέβασε γρήγορα τους τόνους και απευθύνθηκε στον Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου που επίσης έθετε ερωτήματα.

«Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε; Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Τι είναι αυτά που λες Κώστα; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό; Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει. Είμαστε στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων και σήμερα έγινε ένα βήμα μπροστά».